Професия код 541010 Техник технолог в хранително-вкусовата промишленост | |||
Специалност код 5410102 Производство на хляб, хлебни и сладкарски изделия | |||
Веселина Дончева Йоргова, Гита Емилова Атанасова | X клас | ||
№ | Учебни предмети | Редовни изпитни сесии | |
X клас | |||
сесия м. януари |
сесия м. март |
||
1 | Български език и литература | 14.01. | |
2 | I Чужд език - английски | 16.01. | |
3 | II Чужди език - френски | 17.01. | |
4 | Математика | 15.01. | |
6 | Информационни технологии | 18.01. | |
7 | История и цивилизация | 21.01. | |
8 | География и икономика | 22.01. | |
10 | Етика и право | 23.01. | |
13 | Биология и здравно образование | 05.03. | |
14 | Физика и астрономия | 06.03. | |
15 | Химия и опазване на околната среда | 07.03. | |
16 | Физическо възпитание и спорт | 12.03. | |
17 | Здравословни и безопасни условия на труд | 25.01. | |
18 | Икономика | 29.01. | |
27 | Технология на специалността | 13.03. | |
30 | Приложна декорация | 15.03. | |
31 | Процеси и апарати в хранително – вкусовата промишленост | 18.03. | |
36 | Технология на специалността - уч. практ | 14.03. |