График - ПХХСИ - Величка Велева

Професия код 541010 Техник технолог в хранително-вкусовата промишленост
Специалност код 5410102 Производство на хляб, хлебни и сладкарски изделия
Величка Христова Велева - IX клас
Учебни предмети Редовни изпитни сесии
IX клас
сесия
м. януари
сесия
м. март
1 Български език и литература 14.01.  
2 I Чужд език - английски 16.01.  
3 II Чужди език - френски 17.01.  
4 Математика 15.01.  
5 Информационни технологии 18.01.  
6 История и цивилизации 21.01.  
7 География и икономика 22.01.  
8 Философия 23.01.  
9 Гражданско образование    
10 Биология и здравно образование   05.03.
11 Физика и астрономия   06.03.
12 Химия и опазване на околната среда   07.03.
13 Музика 24.01.  
14 Изобразително изкуство   11.03.
15 Физическо възпитание и спорт   12.03.
16 Здравословни и безопасни условия на труд 25.01.  
17 Икономика    
18 Предприемачество    
19 Чужд език по професия    
20 Техническо чертане   13.03.
21 Машинознание   15.03.
22 Електротехника и електроника    
23 Автоматизация на производството    
24 Хигиена на храните и хранително законодателство    
25 Основи на технологията на хранителните продукти    
26 Процеси и апарати в хранително – вкусовата промишленост    
27 Суровини и материали в хранително-вкусовата промишленост   18.03.
28 Суровини и материали за производство на хляб, хлебни и сладкарски изделия    
29 Технология на специалността    
30 Приложна декорация    
31 Технологично обзавеждане на специалността    
32 Микробиология    
33 Микробиология на специалността    
34 Технологичен контрол на производството    
35 Технологично проектиране    
36  Учебна практика по професията    
37 Учебна практика по специалността    
38 Учебна практика по организация и контрол на производството    
39 Производствена практика    
40 Хигиена на храните  РПП   14.03.
41 Технология на специалността РПП   19.03.
42 Технология на специалността - учебна практика РПП 28.01.  
43 Технологично обзавеждане  - учебна практика РПП 29.01.