Професия код 541010 Техник технолог в хранително-вкусовата промишленост | |||
Специалност код 5410102 Производство на хляб, хлебни и сладкарски изделия | |||
Величка Христова Велева - IX клас | |||
№ | Учебни предмети | Редовни изпитни сесии | |
IX клас | |||
сесия м. януари |
сесия м. март |
||
1 | Български език и литература | 14.01. | |
2 | I Чужд език - английски | 16.01. | |
3 | II Чужди език - френски | 17.01. | |
4 | Математика | 15.01. | |
5 | Информационни технологии | 18.01. | |
6 | История и цивилизации | 21.01. | |
7 | География и икономика | 22.01. | |
8 | Философия | 23.01. | |
10 | Биология и здравно образование | 05.03. | |
11 | Физика и астрономия | 06.03. | |
12 | Химия и опазване на околната среда | 07.03. | |
13 | Музика | 24.01. | |
14 | Изобразително изкуство | 11.03. | |
15 | Физическо възпитание и спорт | 12.03. | |
16 | Здравословни и безопасни условия на труд | 25.01. | |
20 | Техническо чертане | 13.03. | |
21 | Машинознание | 15.03. | |
27 | Суровини и материали в хранително-вкусовата промишленост | 18.03. | |
40 | Хигиена на храните РПП | 14.03. | |
41 | Технология на специалността РПП | 19.03. | |
42 | Технология на специалността - учебна практика РПП | 28.01. | |
43 | Технологично обзавеждане - учебна практика РПП | 29.01. |